Referentie door Marloes · 
In september 2011 is onze dochter geboren en waren wij opzoek naar een gastouder die ook een stuk professionaliteit kon bieden en gericht was op de ontwikkeling van kinderen. Het gastouderbureau stelde ons voor aan Irene. Eigenaar van de Kleine Kroese, een kleinschalig opvang voor kinderen. Locatie: een schapenboerderij in Hellendoorn. De wijze waarop Irene haar opvang omschrijft maakt ze absoluut waar. De kinderen hebben alle ruimte en natuur en buitenspelen staan hoog in het vaandel. Wij hebben Irene ervaren als een zeer professionele, liefdevolle en gedreven gastouder. Ze doet er alles aan om de kinderen uit te dagen in hun ontwikkeling. Ze maakt zelfs gebruik van een programma gericht op voorschoolse educatie! Dus aanmelden voor een peuterspeelzaal is niet nodig. Irene zorgt ervoor dat ze goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opvoeding en de wijze waarop kinderen zich ontwikkelen. We hebben veel gehad aan haar tips en ondersteuning. Met pijn in ons hart hebben we helaas na 4 jaar opvang afscheid genomen omdat de oudste naar de basisschool ging en deze was helaas niet in de buurt van de Kleine Kroese. We zijn Irene en haar gezin dankbaar voor de hele mooie, warme en fijne tijd! De kinderen hebben het er nog vaak over. Absoluut een aanrader! Ps. 1 nadeel dan...een overall en laarzen zijn een must
Referentie door Joyce · 
Onze beide dochters gaan met heel veel plezier naar minicreche De Kleine Kroese. Op de boerderij hebben ze alle ruimte en vrijheid om zowel binnen als buiten heerlijk te spelen. Er is een mooi speelveld met trampoline en speeltoestellen. Als de kids geluk hebben en er zijn lammetjes dan mogen ze helpen. Een fantastische ervaring. De sfeer is huiselijk. De dag wordt gestart met een dagopening in de kring Er wordt gebruik gemaakt van een leerprogramma met Kiki De Beer. Leuk en leerzaam voor de kinderen. Vwb dit programma worden de ouders per periode geinformeerd wat de kinderen gaan leren en wat de thema's zijn. Daarnaast : - flexibiliteit vwb ruilen of wijzigen - kinderen in elke leeftijdcategorie - duidelijke communicatie met ouders over kinderen - leuke samenvattingen van de dag in het oppasboek - lekker eten - makkelijk en snel te bereiken met de auto Wij kunnen de Kleine Kroese alleen maar aanraden. Irene is erg lief en de kinderen zijn heel gek met haar.
Referentie door Kim · 
Irene van Nijen is een heel warm persoon. Op de eerste dag dat ik mijn dochter bij haar bracht had ik gelijk een goed gevoel. De manier waarop Irene met de kinderen omgaat is heel liefdevol. Mijn dochter komt niets tekort. Ook schrijft Irene in een boekje wat jezelf mee neemt hoe je kind zich die dag ontwikkeld/gevoeld heeft. Irene is erg betrokken bij je kind. Ik raad Irene van Nijen aan ieder ouder aan. In mijn ogen kan je geen betere oppas hebben!!

 

 

Bron: https://www.oppassen.nl